Ezzel a recepttel mindig hadi lábon álltam. Folyton azt hittem, a legjobb van meg, mígnem valahol ettem egy finomabbat. Mindaddig, amíg meg nem találtam a tökéletes verziót.
Okozzatok vele örömet és arassatok vele babérokat!
Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz
20 dkg porcukor
2 evőkanál kakópor
1 csomag Rama margarin (25 dkg)
1 kávéskanál rumaroma
tej
Elkészítés:
A keksz, a porcukor és a kakaó összekeverése után hozzáadom a megolvasztott vajat és a rumaromát. Amennyi tejet felvesz a tészta, annyit még fokozatosan hozzáadok. A cél, hogy egész puha tapintatú legyen. Ízlés szerint meggyet lehet a közepébe helyezni, de érdemes egyszer nélküle is megkóstolni, hogy lássátok, miért is választottam ezt a receptet. A golyókra formált tésztát kókuszreszelékbe forgatva születik meg, a kókuszgolyók királynője.